Skip to Content

Blogs

Blogs

 • Huilen doen we als we pijn hebben
  Huilen helpt niet.Niet huilen, maar zeggen wat er is!Huilen is voor watjes.Huilen is voor meisjes. Je begrijpt vast wat het met jou doet als kind, wanneer dit regelmatig tegen je wordt gezegd. Op een goed moment laat je het wel om – Artikel lezen »
 • Gevoelige kinderen en de natuur
  Ze gingen naar de duinen met één tennisbal. Die werd heel hard overgegooid, hij kwam ook zomaar vanachter een heuveltje uit de lucht vallen; zand werd omhoog gegooid voor het dramatische effect en er werd een prachtig parcours voor hem gemaakt. – Artikel lezen »
 • Creativiteit stimuleren
  Toen we thuis kwamen, zaten er twee ‘plasstrepen’ op de muur bij de voordeur. Het keukenraam was verder open gezet. Onze zoon en zijn vriendje waren blijkbaar met hoge nood langs geweest om te kijken of we al thuis waren. Lekker – Artikel lezen »
 • Dat hoort OOK bij mij
  Om op dat wonderschone plekje te komen moet je over ruwe paadjes, rotsachtig, met losse stenen, omhoog en omlaag. Daar liepen mij mannen en vrouwen voorbij die als een hinde van de ene op de andere steen stapten. Zo’n vrouw wil – Artikel lezen »